Detinem un laborator propriu cu echipamente si unelte de ultima generatie pentru diagnostica si sudura fibra optica cu care ne putem deplasa la cerere oriunde in tara inclusiv in regim de urgenta. Echipa noastra este formata din specialisti cu experienta bogata in diagnoza si sudura de fibra optica, proiectarea si executarea de retele pe fibra optica, cupru si radio.

La cererea clientului putem masura fibra optica imediat dupa sudura pentru a stabili cu precizie nivelul de pierderi de semnal si lungimea firului. Tot o data daca este cazul prin masuratoarea facuta cu OTDR-ul pe care il avem in dotare se poate stabili unde este rupta sau unde sunt pierderile cele mai mari pe traseul de fibra optica.

Printre clientii care au beneficiat de serviciul de diagnoza si sudura fibra optica se enumara si: Termocentrala Borzesti, Chimcomplex Onesti, Rafo Onesti, Siemens Romania, Expur, Croco, OMV Petrom, Katya Security, Primaria Onesti, Salrom – Salina Tirgu Ocna, retaua metropolitana Galati a Vodafone Romania (peste 80km de FO) etc.

Pentru a primi o oferta personalizata de pret pentru serviciul de diagnoza si sudura fibra optica va rugam sa ne contactati.