Data Land SRL in parteneriat cu Data Tech SRL va ofera solutii de comunicatii intre diferite locatii ale companiei dumneavoastra prin inchirierea unuia sau a mai multor fire de fibra optica din reteaua noastra, solutii de acces la internet stabile si securizate cu banda de viteza garantata asigurand astfel o comunicare prompta si profitabila cu furnizori si clienti.

Prin acest serviciu, Data Land va pune la dispozitie o plaja larga de viteze de acces cu banda garantata si va ajuta sa implementati ceea ce se potriveste cel mai bine nevoii dvs. de comunicare.

Pe plan local, Data Land ofera persoanelor juridice servicii de acces la internet prin reteaua proprie de fibra optica ce acopera toate zonele din Onesti iar in imprejurimile municipiului pe suport radio, noi detinand doua site-uri de distributie wireless a internetului asezate in zone strategice.

 

Pachetele de internet prin fibra optica sau wireless au viteze cuprinse intre 5 si 450Mbps si folosim tehnologia FTTH (fiber to the home, adica fibra optica ajunge pana la locatia clientului) asigurand astfel stabilitate, securitate si control sporit asupra conexiunii de internet.

 

Serviciul dark fiber ce presupune inchirierea unuia sau a mai multor canale de comunicatii din reteaua noastra va poate ajuta sa aveti cai stabile si sigure de comunicatii intre punctele de lucru ale firmei. Pentru acest serviciu vitezele disponibile in acest moment sunt de pana la 1Gbps, iar la cerere se poate asigura si 10Gbps.

Pentru o oferta personalizata pentru serviciul de internet prin fibra optica sau dark fiber va invitam sa ne contactati!